Betalingsvilkår

OBS! Alle forsøg på bedrageri bliver politianmeldt. Vi vil gerne have, at du altid kan føle dig tryg, når du vælger at handle hos os. Derfor har vi valgt kun at tilbyde afprøvede og sikre betalingsmetoder. Ved betaling per faktura og delbetaling, sendes pakken altid til folkeregisteradressen. Dette sker for at undgå bedrageri.


Der kan vælges mellem følgende betalingsalternativer: 


Mobile pay

Hos os er det muligt at betale med Mobile Pay.


Kortbetaling

Hos os er det muligt at betale med danske kort udstedt af VISA, Mastercard.

Din korttransaktion sendes krypteret via Klarna, som er vores leverandør af kortbetalingsløsninger. Dette giver dig mulighed for at betale sikkert uden at være bange for at dine kortoplysninger kommer på afveje. Når du vælger at betale med kort skal du indtaste kortnummeret, kortets gyldighedsperiode og den CVC-kode, som du finder på bagsiden.


Betal din ordre senere med Klarna

Klarna giver dig muligheden for at opdele din betaling i 3 betalinger, og på den måde kan du måske bedre overskue dit køb. Raterne for hver af disse 3 dele af ordren vil have deres egen forfaldsdato alt efter, hvornår vi (Bodyman) afsender din ordre. Brug kun dit eget gyldige betalings- eller kreditkort til betalingen (kan ikke være et forudbetalt kort). Der er flere informationer og vilkår du bør være opmærksom på og som du accepterer ved valg af denne betalingsmulighed, og vi anbefaler dig at sætte dig grundigt ind i vilkårene på Klarnas hjemmeside her.

Vi kan også tilbyde at du kan betale hele ordren 30 dage efter ordreafsendelse.


Gavekort

Det er også muligt at bruge gavekort som betalingsmulighed ved kassen.

1. Tilføj koden og klik derefter på 'Fortsæt'

2. Indtast det beløb du vil bruge af gavekortets værdi.

Du kan vælge hele eller en del af gavekortet

3. Klik på 'Tilføj gavekort'

4. Fuldfør derefter din ordre på 'Accepter ordre og betal'.


Andre informationer


Om Klarna

Klarna blev grundlagt i 2005 med ambitionen om at gøre en ende på dårlige erfaringer med usikker nethandel. I dag er virksomheden en af Europas største banker – kendt for enkle, sikre og smoooth betalingsløsninger, som giver kunderne en god oplevelse, uden skuffelser.

Ofte stillede spørgsmål og svar om Klarna kan findes under deres FAQ Du kan også nå Klarna via https://www.klarna.com/dk/kundeservice/ eller ved at downloade Klarna-appen.

Når du køber med Klarna får du en forlænget betalingsfrist på 30 dage fra du har fået varerne leveret. Her kan du læse Klarnas vilkår.Der står jeg betaler med Klarna, men jeg har valgt en anden betalingsmetode - hvad betyder det for mig?

Du behøver ikke bekymre dig over, at Klarna fremgår som betalingsmetode på din ordrebekræftelse, selvom du har valgt kreditkort eller Mobilepay. Klarna er blot vores samarbejdspartner, og uanset hvilken betalingsmetode du har valgt, vil alle betalinger gå igennem Klarna, som vil hæve igennem din valgte betalingsmetode.


Hvornår trækkes beløbet fra mit kort?

Når du afgiver din ordre vil dit kort blive godkendt, og du vil modtage en e-mail der bekræfter at ordren er modtaget. Beløbet trækkes dog kun, når varerne forlader vores lager. Hvis dit kort ikke accepteres, og intet beløb kan trækkes fra, vises en besked på skærmen om, at betalingen mislykkedes.

Husk at selvom betalingen ikke blev godkendt, reserverer nogle kortudstedere beløbet. Dette kan betyde, at du ikke kan bruge det reserverede beløb i et par dage, før reservationen annulleres. Det samme gælder i tilfælde, hvor du vil afbestille og annullere en kortbetaling, før din ordre er sendt fra os.