Medlemsvilkår og betingelser for Bodymans kundeklub


Generelt

Du "Kundemedlem" eller "du" accepterer følgene vilkår og betingelser "Medlemsbetingelser" ved tilmelding til kundeklubben på www.bodyman.dk, som tilbydes af Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, Svensk reg. nr. 556564–4258, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna, Sverige "Bodyman" eller "vi". Disse vilkår gælder kun for vores kundeklub. For køb, betaling og levering gælder vores Generelle vilkår, som er beskrevet på vores hjemmeside, www.bodyman.dk. Der er vilkår for f.eks. retur- og fortrydelsesret.


Medlemskab og tilmelding

For at blive medlem af vores kundeklub, skal du være fyldt 18 år. Kun privatpersoner kan søge om medlemskab i kundeklubben. Medlemskabet er personligt og kan ikke overdrages. Medlemskabet må ikke anvendes til erhvervsmæssige formål, og du må kun oprette ét medlemskab.

Dit medlemskab giver dig flere fordele:

  • Eksklusive tilbud
  • Adgang til medlemspriser

Du registrerer dit medlemskab ved at oplyse dit fornavn, efternavn, e-mailadresse og mobiltelefonnummer under fanen "Bliv medlem".

Når dette er gjort kan du vælge at angive yderligere kontaktoplysninger. For at være sikker på, at du modtager alle relevante tilbud, skal du angive alle kontaktoplysninger, da vi kommunikerer visse tilbud udelukkende via en bestemt kanal, f.eks. sms. For at få glæde af alle fordelene skal du også holde os informeret om ændringer i dine kontaktoplysninger.

Anmeldelsesmail om købte produkter kan sendes til dig som medlem efter gennemførte køb. De anmeldelser der får flest likes, vil blive fremhævet på produktsiden som en kåret topanmeldelse. De seneste anmeldelser vil også blive vist live på hjemmesiden.

For at tilbyde dig relevante tilbud via målrettet markedsføring vil vi analysere og foretage profilering baseret bl.a. på de personlige oplysninger, du giver til os, og din købshistorik på vores hjemmeside. For yderligere oplysninger om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, henviser vi til vores persondata politik.

Medlemskabet er gratis og ikke tilknyttet betalingskort. Du kan administrere dit medlemskab via vores hjemmeside. 


Opsigelse af medlemskab

Medlemskabet er gyldigt på ubestemt tid, og kan til enhver tid opsiges af en af parterne. Dit medlemskab ophører senest 30 dage efter vi har modtaget din anmodning om annullering. Vi har også ret til øjeblikkeligt at opsige dit medlemskab, hvis du overtræder disse medlemsbetingelser.


Ansvarsbegrænsning

Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader grundet tekniske fejl, nedsat funktionalitet eller andre lignende fejl, som vedrører kundeklubben.


Oplysninger m.m.

For yderligere oplysninger om vores kundeklub bedes du kontakte vores kundeservice.Disse Medlemsbetingelser gælder fra d. 1.12.2023. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i vores Medlemsbetingelser. Alle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.