Fire øvelser til større pecs
TRÆNING

Fire øvelser

til større pecs

Vi har tidligere skrevet en del artikler om at få større arme, og det er givetvis også en ting, der optager rigtigt mange. Men hvis der er noget, som næsten kan konkurrere med et par store guns: så er det en veludviklet og stærk brystkasse, der er ved at sprænge t-shirten. I denne artikel giver vi dig derfor 4 skudsikre øvelser, der med garant får din brystkasse i topform; og som med garanti gør dig stærkere i diverse presseøvelser.


Bænkpres

Der er ikke så meget at rafle om; bænkpres er den mest solide øvelse du kan udføre til presse-muskulaturen. Der kan være nogle ting, der gør, at du ikke kan udføre øvelsen – men har du ikke skulderproblemer eller andet, så er bænkpres den øvelse, hvor du kan flytte mest vægt; og dermed en af de øvelser, der potentielt set også udvikler mest muskelmasse. Bænkpres kan varieres på et hav af måder, og du kan nemt flytte stresset på musklen ved at variere vinklen du presser fra; fra helt flad til skrå.


Dips

Dips er måske lidt en overset øvelse i forhold til udvikling af brystmuskulaturen – og måske tænker du mest på dips som en triceps-øvelse. Men dips er meget mere end det, og kan være fantastisk i forhold til at udvikle en stor og muskuløs brystkasse. Dips kan varieres på mange forskellige måder; alt lige fra mange reps med kropsvægt – til færre reps med vægt i form af et dipbælte, bands eller kæder.


DB Flys

Hvis du har startet træningen med en tungere øvelse (som fx en af de to ovenstående), så kan du med fordel bevæge dig over til mindre isolationsøvelser, der virkelig får sendt nogle blod ud i musklerne – og som giver dig det famøse pump. En af de øvelser, der tjener det formål, er flys med håndvægte. Flys kan udføres med stor range of motion, og er perfekt som opfølgning til tungere og større øvelser som bænkpres eller dips.


Armbøjninger

Du tænker måske ikke på armbøjninger som en øvelse, der kan bruges til at få en større brystkasse – men der tager du fejl. Armbøjninger er en fantastisk øvelse til udvikling af muskelmasse omkring brystkassen, skuldrene og triceps. Armbøjninger kan gøres tungere på mange måder, og du er på ingen måde begrænset til at udføre uhyggeligt mange gentagelser med din kropsvægt. Ligesom dips kan armbøjninger gøres sværere vha. bands, kæder og vægte på ryggen.

Opsummering

  1. Artiklen fremhæver betydningen af en stærk og muskuløs brystkasse og præsenterer 4 øvelser til at opnå dette.
  2. Bænkpres er beskrevet som en fundamental øvelse til at opbygge brystmuskler og kan tilpasses ved at variere vinklen.
  3. Dips er ofte overset, men er effektive til at udvikle brystkassen og kan udføres med varierende vægte.
  4. DB Flys er isolationsøvelser, der kan udfylde blod i musklerne og give et "pump", og er gode som supplement til tunge øvelser.
  5. Armbøjninger er også effektive til at udvikle brystmuskulaturen og kan intensiveres med forskellige redskaber.
Populære produkter
20%
+ 26 varianter
183 kr
229 kr
Køb
Køb
+ 4 varianter
419 kr
Køb
Køb
+ 5 varianter
619 kr
Køb
Køb
+ 4 varianter
329 kr
Køb
Køb