Kaseinprotein

Kasein proteinpulver - Det optimale kosttilskud uanset dit mål. Dyk ned i verdenen af kasein proteinpulvere, den ultimative følgesvend for dig, der ønsker at opbygge og b...

Kasein proteinpulver - Det optimale kosttilskud uanset dit mål. Dyk ned i verdenen af kasein proteinpulvere, den ultimative følgesvend for dig, der ønsker at opbygge og bevare muskelmasse. Med kasein har du altid den perfekte proteinkilde lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig.

Læs mere

Hemmeligheden bag kaseinprotein

Kaseinprotein har stigende popularitet inden for fitnessverdenen, og dens største fordel er dens langsomme optagelse i kroppen. Kaseinproteinets primære formål er at hjælpe dig med at opbygge, vedligeholde og øge din muskelmasse. Den langsomme optagelse betyder, at det ikke fungerer som en hurtig løsning. Ved at indtage kaseinprotein i god tid inden din træning sikrer du, at din krop får de nødvendige proteiner til at opnå de ønskede resultater. Vi har skrevet en uddybende artikel om kaseinprotein, som du kan læse lige her. 

Kaseins effekt og fordele

Kasein proteinoulver arbejder ved at forsyne din krop med en stabil strøm af proteiner, hvilket gør det ideelt til at opbygge muskler og nå dine træningsmål. Du kan indtage kaseinprotein når som helst, f.eks. som en del af din morgenmad eller som en aftenshake, da det sikrer en jævn og vedvarende forsyning af næringsstoffer. Hvis du er i tvivl om hvor mange gram protein der er fornuftigt at indtage, kan du blive klogere på mængde af protein lige her.

Det rigtige tidspunkt til indtagelse af kasein

Kaseinprotein kan indtages når som helst, men det er vigtigt at huske, at det er langsomt optageligt. Derfor anbefales det at tage det tidligt på dagen eller i løbet af dagen, ikke umiddelbart inden træningen. Bodyman tilbyder kaseinprotein i form af pulver, der er nemt at blande i din morgenmad eller lave til en shake og i mange forskellige smagsvarianter. Uanset hvor du er, kan du altid have din pålidelige proteinkilde ved din side, og nemt blande en nærende proteinshake i din shaker eller drikkedunk.

Alternativer til kasein

Hvis du er mere til at spise din protein end at drikke, kan du med fordel udskifte din proteinshake med en lækker XL Nutramino Proteinbar, en lækker soft bar fra Barebells eller en smagfuld proteinbar fra Goodlife, eller bodylab. Og er du nysgerrig på hvornår du får mest ud af din proteinbar, kan du her blive klogere på, hvornår du bør spise din proteinbar.
 

Skjul
Sortiment filtrering
Rens filtre

Varemærker

Smag

Vægt

Afbryd
Anvend filter
20%
+ 1 variant
359 kr
449 kr
Køb
Køb
20%
+ 9 varianter
159 kr
199 kr
Køb
Køb
20%
+ 3 varianter
519 kr
649 kr
Køb
Køb
20%
+ 2 varianter
479 kr
599 kr
Køb
Køb
20%
+ 3 varianter
287 kr
359 kr
Køb
Køb
20%
+ 7 varianter
671 kr
839 kr
Køb
Køb
30%
+ 3 varianter
209 kr
299 kr
Køb
Køb
20%
+ 2 varianter
279 kr
349 kr
Køb
Køb
20%
+ 5 varianter
335 kr
419 kr
Køb
Køb
20%
+ 2 varianter
263 kr
329 kr
Køb
Køb
20%
+ 1 variant
279 kr
349 kr
Køb
Køb