Sukrin:1 har samme sødme og konsistens som almindeligt sukker, hvilket gør det nemt at bruge i bagning og madlavning.
- Kaloriefrit
- Naturligt alternativ til sukker
- Samme sødme som sukker
Sukrin:1 er et sødemiddel, der kan bruges i stedet for sukker i forskellige opskrifter. Det er vigtigt, at Sukrin:1 ikke udgør mere end 20 % af de samlede ingredienser i en opskrift. Hvis sukkerindholdet overstiger 20 %, anbefales det at kombinere Sukrin:1 med andre sødestoffer som f.eks. honning eller Finesse.
Alternativt kan man bruge Sukrin+, som er dobbelt så sødt som sukker.
| Næringsindhold | Pr. 100 g |
|---|---|
| Energi | 0 kJ / 0 kcal |
| Fedt | 0 g |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0 g |
| Kulhydrater | 100 g |
| Heraf sukkerarter | 0 g |
| Heraf polyoler | 100 g* |
| Kostfibre | 0 g |
| Protein | 0 g |
| Salt | 0 g |
*Kulhydrater, der ikke optages som energi i kroppen
Ingredienser: Sødestoffer (erytritol, steviaglykosider).